Piedone urlă și amenință în plină noapte: „Bă, directore, te-a făcut mămica ta director?”

Publicat: 17 sept. 2021, 12:34, de Mihaela Verdes, în Orașul meu , ? cititori
Piedone urlă și amenință în plină noapte:

Primarul Cristian Popescu Piedone a făcut spectacol în plină stradă și prin parcurile din Sectorul 5. Cu o stație de emisie-recepție în mână, edilul a sunat mobilizarea oamenilor din subordine, sub pretextul că nu și-au făcut treaba.

Locuitorii Sectorului 5 au fost, miercuri seara, martorii felului în care Cristian Popescu Piedone a început să împartă sarcini în stânga și-n dreapta, pe un ton răspicat.

Însoțit de o persoană din anturajul său, care îl filma, Piedone a început o verificare a parcurilor din sector. Asta se întâmpla după ora 20.00.

De când nu e cosită iarba asta, bă? Trebuie să vin eu noaptea să văd că nu se cosește? Acum, toată lumea! Faceți noapte albă, dimineață vreau toate parcurile cosite. Voi, luați-vă coase din Dedeman de unde vă duceți să le luați! Acum! O să trec să văd. Dimineață, sunt cosite, ați înțeles? Ce umărești, băi, Denis? Ce urmăriți voi, directori, viceprimari? Mersul trenurilor, ce urmăriți? Carul mare, ce urmăriți? Acum toată lumea, din casă, de la masă, de unde sunteți, cu coasele în mână! În noaptea asta stați pe străzi de nebuni”, a strigat Cristian Popescu Piedone în microfonul stației pe care o purta după el.

Jigniri și amenințări la adresa angajaților din Primărie

Bă, mie mi-ar fi rușine să-mi răspundeți, bă! Da voi nu aveți rușine. E datoria mea, mă? Ce faceți, mă, toată ziua?”, le-a strigat Piedone directorilor.

Bă, directore, te-a făcut mămica ta director? Du-te, bă, să te ia barza înapoi!”, a urlat primarul la adresa unuia dintre directorii din primărie.

Zeci de oameni s-au adunat să urmărească live prestația primarului. Piedone s-a oprit, s-a îmbrățișat cu locuitorii din zonă, și-a făcut poze cu ei.

Mă, n-ați înțeles că-n noaptea asta sunteți pe stradă? Ori sunteți pe stradă, ori cu demisiile mâine dimineață la mine. Ori puteți, ori plecați acasă. Faceți tură de noapte astăzi, mâine, până la loc comanda. Cosiți, măturați, spălați!”, le-a spus primarul angajaților.

Pe filmare apar muncitori de la ADP mobilizați la tuns iarba din parcuri cu cositoarea electrică, la ora 22.04.

Piedone a fost condamnat la opt ani și jumătate de închisoare în Dosarul Colectiv

Nu este prima ieșire de acest gen a primarului Piedone. În iunie 2021, Cristian Popescu Piedone a apărut pe mai multe site-uri de știri într-un film propagandistic, în care inspecta lucrările de reabilitare termică a unui bloc.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv. El a plecat din funcția de primar al Sectorului 4, după ce mii de oameni i-au cerut demisia în stradă, în urma tragediei din clubul Colectiv. La alegerile locale din septembrie 2020, Piedone a fost ales primar al Sectorului 5.