Piloții americani despre OZN-uri: arăta ca un obiect masiv, în formă de cruce, cât un avion

În 2022, piloții americani au surprins mai multe obiecte care nu au putut fi explicate. Fenomenele bizare, observate de aceștia au fost înregistrate de camerele aeronavelor.

Raportul publicat de Departamentul Apărării din SUA arată că au fost remarcate anumite obiecte neobișnuite și care nu au putut fi explicate.

Deși majoritatea obiectelor au fost declarate drept drone sau baloane, concluzia raportului spune că există 171 de cazuri care nu au putut fi clarificate.

„Câteva dintre aceste UAP neidentificate par să fi demonstrat caracteristici sau performanțe de zbor neobișnuite, capabilități care necesită analize suplimentare”, se arată în raportul Pentagonului.

În urmă cu un an, camerele piloților americani au surprins un corp bizar în apă, fiind o mărturie care este cercetată intens de experții de la Pentagon.

„Arăta ca un obiect masiv, în formă de cruce, cât un avion, care era scufundat chiar sub suprafața apei.

Deasupra, părea că apa fierbea. Și chiar deasupra apei care fierbea, un obiect plutea.

Și apoi am văzut acest mic obiect în formă de pastilă Tic Tac, care se mișca deasupra apei”, a declarat pilotul Skypper, în reportajul realizat de jurnalistul Johnny Harris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...