Un fost ofițer SRI s-a trezit că i s-a furat pistolul cu zeci de cartușe din vila din Voluntari

Publicat: 07 ian. 2024, 13:30, de Oana Dințică, în ACTUALITATE , ? cititori
Un fost ofițer SRI s-a trezit că i s-a furat pistolul cu zeci de cartușe din vila din Voluntari
Pistol

Poliția este în alertă, după ce a fost furat un pistol cu zeci de cartușe din vila din Voluntari a unui fost ofițer SRI.

Sâmbătă, fostul ofițer a anunțat poliția că i-au fost furate din casă pistolul, zeci de cartușe, precum și bijuterii.  

Locuința bărbatului din Voluntari a fost prădată de hoți, cel mai probabil în noaptea de vineri spre sâmbătă, când acesta nu se afla acasă. Vecinii bărbatului au auzit zgomote, dar nu au anunțat poliția.  

În momentul în care proprietarul locuinței s-a întors la imobil a constatat că din seif lipsesc pistolul, cartușele și bijuterii. El a declarat poliției că bănuiește pe cineva care ar fi putut recurge la un asemena gest. 

Vecinii păgubitului sunt de părere că jaful a fost dat la pont. Nu de alta, dar în cartierul respectiv au mai avut loc și alte jafuri.   

Cine este fostul ofițer SRI

Bărbatul căruia i s-a furat pistolul este pensionar al Serviciului Român de Informații (SRI) şi a lucrat la Brigada Antitero. El a asigurat securitatea pentru importanți demnitari, printre care s-a numărat președintele Statelor Unite ale Americii, în momentul în care acesta a venit în România, dar și pentru șeful FBI-ului.  

Fostul ofițer SRI a fost în Irak, în Emiratele Arabe Unite, dar și în Afganistan.