Pizza de doi metri și jumătate la Chișinău

Dorind să înregistreze un record dacă nu mondial, măcar local, patru tineri din Republica Moldova, de la Chișinău, mai exact, au pregătit o pizza de doi metri și jumătate.

Ei nu sunt bucătari, nu lucrează în domeniu, nu sunt cunoscători de trucuri și artificii gastronomice.

Așa că, s-au documentat, au pus întrebări bucătarilor profesioniști, au citit și calculat. Celorlalți li se părea o prostie, și chiar și lor le dădea cu virgulă, la început. Apoi, au decis că, orice ar fi, trebuie să facă această pizza.

Când au început să pritocească ideea care să le aducă notorietate, tinerii au luat, întâi, în calcul cuptorul unde urma să coacă pizza.

Pentru o pizza mare, era clar că trebuie un cuptor mare. Cum nu știau unde să găsească unul, cei patru tineri s-au apucat și au construit un cuptor care să le permită să-și pună ideea în practică.

Apoi, au trecut și la pregătirea preparatului atât de apreciat printre cei de vârsta lor, menit să le aducă, așa cum doreau, statutul de cei mai cei. Ca să pregătească blatul le-au fost necesare două ore și, apoi, încă o jumătate de oră ca să se coacă pizza. Cei patru sunt Cristian Pânzaru, Adrian Ursu, Vlad Moca, Eugen Anghel. Cum ideea li s-a părut că au avut succesul scontat, cei patru sunt deciși să mai facă și alte preparate la dimensiuni mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole