Plângere penală împotriva primarului Clotilde Armand pentru fals intelectual și abuz în serviciu

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și șeful Serviciului Imagine și Cultură, Ionel Stoica, sunt vizați de o plângere penală în care sunt acuzați de fals intelectual, abuz în serviciu și comunicare de informații false.

Documentul a fost depus de fostul primar PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, conform Antena 3. Tudorache susține că reprezentanții primăriei au mințit când l-au acuzat că transmite informații false în legătură cu sistarea pazei la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Se agită fosta conducere a primăriei în frunte cu cel mai prețios parlamentar PSD ajuns deputat ca să scape de închisoare. Excelent! Cea mai bună dovadă că după 8 luni de mandat suntem pe cel mai bun drum. Mergeau milioane bune de la Primăria Sectorului 1 căre clientela roșie. Bilanțul nostru se vede în disperarea lor”, a transmis, în replică, edilul Armand.

Aceasta susține că, la rândul ei, îi va acționa în instanță pe avocata lui Dragnea și pe fostul primar pentru că „n-au recuperat cu bună știință prejudiciul de peste 100 milioane de lei de la societatea de salubrizare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole