Pleacă definitiv Mircea Dinescu din țară, se mută la bulgari și își schimbă numele? Declarațiile poetului

Mircea Dinescu sugerează într-un interviu recent că renunță la afacerea pe care o conduce de câțiva ani și că se gândește serios să se stabilească în Bulgaria!

Poetul a declarat pentru impact.ro, că în ultima perioadă i-a mers din ce în ce mai prost. Așa că, Mircea Dinescu îşi închide afacerile şi pleacă. Cel puțin așa sugerează și spune că decizia a fost greu de luat.

Acesta vorbește de intențiile sale clare de a renunța la afacerile de aici, și de a se muta, mai în glumă, mai în serios, în Bulgaria.

Rămâne de văzut

Am deschis acel restaurant, din zona Hala Traian, în speranța că voi putea face ceva bun, cu puțin timp înainte de pandemia asta. Nu i-a mers deloc bine! Asta-i viața! Nici primul meu restaurant, cel numit Lacrimi și sfinți, nu se simte bine.

În fapt, acesta se baza destul de mult pe numărul mare de turiști care ajungeau într-o perioadă, nu foarte îndepărtată ca timp, la București. Spre exemplu, sarmalele mele de gâscă servite și acolo aveau mare căutare printre turiștii din Israel.

Cum aceștia au dispărut de pe radarul nostru în ultima perioadă, au apărut problemele! În ziua în care nu voi mai putea ține niciun restaurant deschis, voi emigra la bulgari. Voi trece pe celălalt mal al Dunării și-mi voi schimba inclusiv cetățenia. Le voi cere bulgarilor să mă numesc Mircea Dinescov!”, declară Mircea Dinescu, exclusiv pentru impact.ro.

Rămâne de văzut dacă așa va face, poetul fiind cunoscut pentru declarațiile sale adesea hâtre.

2 COMENTARII

  1. Am rămas fără speranță și nu am unde să apelez. Fără prieteni sau familie înțelegătoare. De ce ar trebui să continui să trăiesc această viață mizerabilă?
    Este România oare un stat mafiot?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...