PMB: Proiecte de 50 milioane euro pentru renovarea unor clădiri cu bani din PNRR

Primăria Capitalei a depus, în prima zi de funcţionare a PNRR, proiecte în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro pentru renovarea unor clădiri rezidenţiale multifamiliale, dar şi pentru clădiri publice, monument istoric, a anunțat Primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

„În prima zi în care a început să funcţioneze Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), Primăria Capitalei a depus, prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, proiecte pentru a obţine finanţare europeană în valoare totală de aproximativ 50 de milioane de euro. Dorim să renovăm 13 blocuri, unele dintre ele monumente istorice, precum şi clădiri publice, emblematice pentru Bucureşti, cum ar fi Casa Gheorghe Tattarescu din str. Domniţa Anastasia nr. 7, Pinacoteca din str. Lipscani nr. 18-20 şi Blocul Rosenthal din Calea Victoriei nr. 22-24”, a afirmat Nicuşor Dan, citat într-un comunicat de presă transmis, luni, de PMB.

Nicuşor Dan a mulţumit asociaţiilor de proprietari care au completat documentele necesare pentru a accesa fondurile nerambursabile din programul „Renovarea integrată a clădirilor rezidenţiale multifamiliale” din PNRR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole