PMP se infiltrează în AUR! Vizită secretă la sediul partidului | EXCLUSIV PAPARAZZI

Publicat: 04 feb. 2023, 17:20, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
PMP se infiltrează în AUR! Vizită secretă la sediul partidului | EXCLUSIV PAPARAZZI

Fotografii realizate în EXCLUSIVITATE de paparazzi: Adrian Mocanu și Vișan Cătălin, au ieșit din sediul AUR Buzău. O vizită aparent privată, dat fiind faptul că Adrian Mocanu nu și-a anunțat încă mutarea din barca PMP la AUR, atâta timp cât acesta deține funcția de președinte al PMP Buzău.

Mutarea lui Adrian Mocanu la partidului lui George Simion nu este o surpriză pentru noi. Încă din luna decembrie am anunțat mutările lui Adrian Mocanu pe scena politică, în frunte cu Vișan Cătălin, finul tatălui său.

Mocanu și-a adus în partid și mai mulți membrii, pentru care a plătit și cotizații infime de 10 lei per membru, dat fiind faptul că terenul nu era sigur și nu putea investi prea mult în ceva nesigur, spun sursele noastre.

În următoarea perioadă va avea loc o schimbare categorică în politica locală, toate organizațiile PMP se vor transforma în AUR, după cum liderii AUR i-au promis lui George Simion.

În sediul AUR Buzău și-a făcut prezența inclusiv fostul consilier local PMP, Gheroghe Vasile, semne că partidul a fost acaparat de foști PMP-iști.

Mocanu și-a pus oamenii în AUR. Secretara sa este și la PMP, dar și la AUR

Adrian Mocanu și-a pus oamenii în AUR. Secretara Rica ține evidența și la PMP, dar și la AUR. A dezvăluit că Adrian Mocanu i-a angajat fiica la Apele Române.

Politica este o curvă, iar Adrian Mocanu ne-a demonstrat asta ori de câte ori a fost nevoit să-și schimbe partidul.

După ce s-a zbătut să preia frâiele PNL Buzău, Mocanu s-a orientat acum spre partidul lui George Simion.

Rica Rădulescu, secretară și la PMP, dar și la AUR, ar fi declarat către un coleg din partidul lui Simion că este trup și suflet pentru Adrian Mocanu, pentru că a reușit să-i angajeze fiica la Apele Române.

Mai mult de atât, în decembrie a distribuit o felicitare a Partidului Mișcare Populară pentru Sărbătorile de Iarnă.

Cum a preluat Mocanu filiala partidului lui Simion?

Fostul parlamentar de Buzău, Adrian Mocanu, a preluat frâiele AUR filiala județeană Buzău prin interpuși. Mai exact, în luna octombrie, Cătălin Vișan a fost impus de la București în urma mai multor negocieri, acesta fiind nimeni altul decât finul lui Victor Mocanu(tatăl lui Adrian Mocanu), fost președinte al CJ Buzău și fost senator.

Cătălin Vișan ar fi promis la București să înființeze în județ un umăr de 40 de filiale locale, pe care le are în plan să le transfere de la PMP. Totuși, cei de la conducerea AUR i-au impus și o dată, 4 ianuarie este data până la care acesta trebuie să transfere filialele PMP la AUR, susțin surse din AUR.

Membrii AUR Buzău se tem că listele cu simpatizanții AUR și bazele de date au ajuns pe mâinile cui nu trebuie, după ce Rica Rădulescu a apelat mai mulți membri pentru nunta lui George Simion.

Din același Birou Județean fac parte și alți apropiați ai familei Mocanu, precum: vicepreședintele Maria Ionescu, fost consilier local municipal PMP, Gheorghe Vasile, de asemenea vicepreședinte și fost consilier municipal, secretarul general Ștefan Jercan, ex-manager general Trans Bus, dar și Rădulescu Rica, secretar general adjunct.

Foto: sansanews.ro

Un CV de „invidiat”

În 2010 face și colegiul de securiști al lui Oprea.

Din 2011, conform CV-ului, este și el doctorand la bomba aia de facultate din Târgoviște. În anul 2, deși CV-ul figura din 2020. Legal asta e imposibil, dar cum spuneam el și familia lui se oprișează pe tot ce mișcă. Omul este de o prostie absolut feroce și spune tâmpenii colosale.

Tatăl domniei sale a fost ditamai directorul prin minister în timpul lui Ceaușescu, ca orice nesecurist de vază. S-a oprișat masiv pe buzoieni din poziția de șef al Consiliului Județean. Poziție din care l-a pus pe fii-su, un impostor oribil, în parlament, la 25 de ani. Până atunci, desigur, băiatul a fost și “manager” de la 21 de ani, că deah, geniul nesecurist e din familie. Nu ne spune unde, că e secret. Făcea facultatea la București și era manager la Buzău.

O sursă, coleg de an cu el, îmi spune că habar nu are cum a putut “catastrofa” aia să termine ASE-ul.

Activitatea lui în Parlament a fost o nenorocire, nu a făcut practic nimic, nimic.

La al doilea mandat, probabil ca să nu se sperie băiatul în București, vine și tac-su la Senat.

Asta și pentru faptul că știa că va fi condamnat și că imunitatea îi prindea bine. El și familia lui sunt implicați în toate scandalurile posibile. Frumusețea asta de om a fost în 5 partide și acum este în partidul nesecurist al turnătorului Băsescu – PMP. A votat, desigur, cu PSD-ul pe legile împotriva justiței.

Tatăl său la acel moment era deja condamnat într-o primă instanță pentru corupție. Are o sentință definitivă de 3 ani și 6 luni. A primit la nuntă 1 milion de Euro, iar nunta lui a fost celebră prin faptul că altă mare valoare a PSD-ului, Marian Almanahe Vanghelie, a venit la marele eveniment cu elicopterul.

Mama lui pensionară are și ea, desigur, o sinecură frumoasă. În 2019 primea 11.400 RON pe lună de la stat.