PNL denunță un protocol PSD – USR pentru numirea Laurei Vicol la șefia Comisiei Juridice. Drulă și Năsui, beneficiarii înțelegerii

Numirea controversatei Laura Vicol (deputat PSD) în fruntea Comisiei Juridice din Camera Deputaților s-a făcut în baza unui protocol USR-PSD, în urma căruia USR a primit preşedinţia a două comisii, susține deputatul PNL, Cristian Băcanu. Beneficiarii acestui troc ar fi Cătălin Drulă și Claudiu Năsui.

A fost un joc cinic, a fost un protocol între USR şi PSD, s-a făcut un schimb între două comisii”, a spus Băcanu la emisiunea Talk News de la Profit TV. Conform acestuia, cei de la USR au primit şefia comisiei de Transporturi, unde preşedinte a devenit Cătălin Drulă, şi şefia comisiei pentru Antreprenoriat şi Turism, unde preşedinte a fost numit Claudiu Năsui. La schimb, PSD a primit comisia juridică şi comisia de muncă.

Noi nu am avut nimic de-a face, nu se votează în comisie, se ia act. Grupul care deţine preşedinţia comisiei votează un nou preşedinte pentru comisia juridică, iar comisia juridică ia act, cert este că nu s-a votat de către parlamentarii PNL”, susține Băcanu.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole