Poate deveni oricine lider? Secretul principal al reușitei

În momentele cruciale, schimbarea strategiei poate fi în avantajul tău și, potrivit specialiștilor, acest lucru este esențial pentru oricine își dorește să devină lider. Spre exemplu, autoarea Rebecca Shambaugh –  expertă în leadership, este cea care dezvăluie unele dintre calitățile lui Hillary Clinton, care au ajutat-o să fie ceea ce este!

.”Dacă vrei să devii lider, nu aştepta să ţi se ofere un manual de instrucţiuni„. Aces­ta este principiul și totodată…secretul principal al reușitei pe care Rebecca Shambaugh îl transmite prin intermediul cărţii sale „Hillary Clinton. Secrete de leadership”. Principiu aplicat de altfel atât de autoare, cât şi de Hillary Clinton.

Un principiu care Ar trebui preluat, Indiferent dacă apreciaţi sau nu politica susţinută de Hillary Clinton. Lucrarea prezintă felul în care o femeie poate ajunge pe o poziţie importantă de leadership, în ciuda unui parcurs foarte dificil.

Stilul potrivit de comunicare

La modul general, secretele reuşitei în cazul lui Hilary au fost adaptarea la contextul actual de afaceri, abordarea unei maniere noi şi inovative de gândire şi, nu în ultimul rând, capacitatea de a face compromisuri şi de a colabora, dacă este cazul, chiar şi cu opoziţia. Edificatoare în acest sens este trecerea făcută de la adversară a lui Barack Obama în cursa prezidenţială la susţinătoare. Susţinere ce i-a adus ulterior funcţia de secretar de stat. Pe lângă acestea, autoarea Rebecca Shambaugh spune că Hillary are: „stilul potrivit de comunicare la momentul potrivit, cu oamenii potriviţi şi în modul potrivit.

Însă „Hillary Clinton. Secrete de leadership“ nu este doar portretul liderului-model pe care îl regăsim în Hillary Clinton, ci şi o prezentare a parcursului profesional al autoarei şi a muncii ei în roluri de conducere. Dar, mai mult decât atât, cartea este un ghid, destinat în principal femeilor, care le ajută să identifice şi să-și îmbunătăţească propriile calităţi necesare pentru a deveni adevăraţi lideri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...