Poliția germană investighează o descoperire suspectă la o agenție de presă rusă din Berlin

Poliţia germană investighează o descoperire suspectă făcută vineri la birourile agenţiei ruse de ştiri RIA Novosti din Berlin, informează DPA.

Vineri după-amiază, ofiţerii au găsit un obiect necunoscut, care includea o sticlă într-un puţ de lumină din incintă, şi nu au putut stabili imediat dacă acesta ar putea prezenta vreun pericol.

Agenţia însăşi, într-o postare pe Telegram, a descris obiectul ca fiind o canistră înfăşurată cu fire şi a spus că a fost găsită în spaţiile de locuit ale unora dintre corespondenţii săi de la faţa locului.

„Tehnicienii noştri criminalişti analizează acum dacă a existat sau nu un pericol”, a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Berlin, Thilo Calbitz.

„Nu putem spune încă dacă a fost periculos sau nu sau dacă aceasta este ideea cuiva de glumă proastă”, a adăugat Calbitz. Mai multe detalii vor fi disponibile cel mai devreme sâmbătă.

Poliţia nu a putut spune dacă incidentul a fost un atac asupra clădirii agenţiei de presă. De asemenea, nu au fost cunoscute alte detalii, în special dacă există o legătură cu războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...