Poliția germană investighează o descoperire suspectă la o agenție de presă rusă din Berlin

Poliţia germană investighează o descoperire suspectă făcută vineri la birourile agenţiei ruse de ştiri RIA Novosti din Berlin, informează DPA.

Vineri după-amiază, ofiţerii au găsit un obiect necunoscut, care includea o sticlă într-un puţ de lumină din incintă, şi nu au putut stabili imediat dacă acesta ar putea prezenta vreun pericol.

Agenţia însăşi, într-o postare pe Telegram, a descris obiectul ca fiind o canistră înfăşurată cu fire şi a spus că a fost găsită în spaţiile de locuit ale unora dintre corespondenţii săi de la faţa locului.

„Tehnicienii noştri criminalişti analizează acum dacă a existat sau nu un pericol”, a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Berlin, Thilo Calbitz.

„Nu putem spune încă dacă a fost periculos sau nu sau dacă aceasta este ideea cuiva de glumă proastă”, a adăugat Calbitz. Mai multe detalii vor fi disponibile cel mai devreme sâmbătă.

Poliţia nu a putut spune dacă incidentul a fost un atac asupra clădirii agenţiei de presă. De asemenea, nu au fost cunoscute alte detalii, în special dacă există o legătură cu războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Ministrul de Interne al Austriei va anunța la București aderarea, în...

Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, va fi prezent miercuri la București la invitația ministrului Lucian Bode, iar cu acest prilej va face...