Politicienii din Dâmbovița jubilează că au scăpat de Țuțuianu

După alegerile de duminică, a fost mare bucurie la organizația PSD Dâmbovița ca urmare a scorului foarte bun obținut la votare.

Însă, bucuria pesediștilor dâmbovițeni a fost amplificată și de faptul că fostul lider PSD Adrian Țuțuianu, cunoscut în județ sub numele de „Mucălea”, trecut la Pro România, a rămas în afara Parlamentului pentru că partidul său nu a trecut pragul electoral de 5%.

Foștii colegi de la PSD n-au uitat comportamentul de birjar al lui Țuțuianu și, ca atare, i-au transmis numai… de bine și de … viață lungă pe lângă în afara politicii, dar și dedicația „Ce bine îmi pare că ai luat țeapă!”.

Dar, nu numai pesediștii au jubilat că au scăpat de Țuțuianu, ci și alți politicieni de la celelalte partide. Unii chiar i-au transmis dedicații și mesaje de duh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...