Polițiștii au descoperit mii de măști de protecție FPR2 într-o camionetă, în apropierea unei autogări din București

Polițiștii Capitalei au prins doi bărbați în timp ce transportau 3.000 de măști FPR2, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de proveniență.

”Astăzi, 24.11.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 4, în colaborare Secţia 16 Politie, au depistat în  trafic, în proximitatea unei autogări din zona de competenţă teritorială,  o autoutilitară, în care doi bărbaţi transportau peste 2.700  articole de îmbrăcăminte ce poartă denumirea şi însemnele unor mărci de renume înregistrate, cu privire la care există suspiciunea că ar fi contrafăcute, precum şi un număr de 3000 de bucăţi măşti protecţie inscripţionate FPR2,  pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Bunurile au fost ridicate un vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, aşa cum se prevede în Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...