Polițiștii au stat 3 ore până să intre în apartamentul din Alba, unde tatăl criminal își ucidea copilul

O crimă șocantă care pare a fi trasă la indigo cu cazul Caracal a avut loc în cursul zilei de astăzi. Poliția a stat trei ore la ușa apartamentului în care un tată și-a ucis copilașul de un an, apoi s-a sinucis.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani și-a omorât copilul de numai un an, iar ulterior s-a sinucis.

În urmă cu o seară înainte de producerea crimei, bărbatul se certase cu fosta iubită prin mesaje. La un moment dat, acesta nu a mai răspuns la mesaje. Femeia s-a speriat și a alertat autoritățile.

Polițiștii au ajuns la ușa apartamentului, însă proprietarul, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, nu le-a permis să spargă uşa și au fost nevoiţi să îl aştepte să vină cu cheile.

Când a ajuns cu cheile, proprietarul a descoperit că uşa era încuiată pe interior, și abia atunci le-a dat voie poliţiştilor să spargă uşa.

„Polițiștii au luat legătura telefonic cu bărbatul care a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află și nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii au trecut la verificarea domiciliului acestuia și a adresei unde locuia în chirie, în niciuna dintre locații neexistând indicii cu privire la posibile fapte de violență și s-a luat legătura și cu propietarul apartamentului închiriat, care a declarat că se va deplasa și el la fața locului. Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia”, au explicat polițiștii.

După ce au spart ușa apartamentului, polițiștii au găsit copilul și adultul spânzurați. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale.

Întârzierea în intervenție aduce aminte de cazul Caracal, acolo unde, în iulie 2019, un bărbat de 57 de ani a sechestrat, violat și ucis două adolescente luate cu mașina la ocazie.

La acel moment, Alexandra, a reușit să sune la poliție și să dea detalii despre locul în care se afla. Însă, polițiștii au intrat pe proprietatea unde s-a produs crima abia după 19 ore de la primul apel la 112, în jurul orei 6.00.

Polițiștii au așteptat în fața curții criminalului Gheorghe Dincă, așteptând emiterea mandatelor de localizare sau pentru permiterea intervenției în forță.

2 COMENTARII

  1. Draga Mariana !
    Ce inseamna a locui ”in chirie” ?
    De unde ai adoptat barbarismul asta ?
    Invata sa vorbesti romaneste si apoi continua sa desenezi ”texte” cu care rapesti timpul unor oameni numiti cititori !
    Auzi expresie de sant, ”in chirie” ?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...