Polițiștii au stricat petrecerile cu prostituate și cocaină, care aveau loc într-un apartament din Alba Iulia

Petreceri cu cocaină și prostituate la Alba Iulia. Polițiștii au intrat pe fir și au spart petrecerile organizate de un tânăr ingier.

Polițiștii au intrat, însă pe fir și au descins la unul dintre apartamente, la data de 21 mai 2021. În urma flagrantului, polițiștii au găsit o farfurie din ceramică de culoare albă, cu o bancnotă rulată şi o substanţă sub formă de pulbere albă, iar în vasul de toaletă, pe suprafaţa apei, era o substanţă de culoare albă, sub formă de spumă. După analiza subsanței s-a constatat că este vorba despre cocaină.

Ulterior, la data de 17 ianuarie 2023 a fost pronunțată hotărârea definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia.

”Acesta a declarat că substanţele identificate au fost găsite în apartamentul închiriat de către numita (…) din Târgovişte, dar care locuia în Alba Iulia, iar substanţele au fost găsite de către el într-un ghiveci de flori din interiorul locaţiei. Mai mult, acesta a spus că una din cele două fete (escorte) care au fost în apartament cu el în noaptea zilei de 21.05.2021, ar fi încercat substanţele cu o bancnotă de un leu, spunând că nu e ceea ce ar trebui să fie”, se precizează în hotărârea instanței.

La acel moment, instanța l-a condamnat pe Iulian Constantin T. la 8 luni de închisoare cu executare pentru consum ilicit de droguri de mare risc.

Acesta se află, însă, în penitenciar de mai bine de un an de zile, fiind în executarea unei pedepse uriașe pentru infracţiuni de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fraudă informatică, fals informatic și acces ilegal la un sistem informatic. Prin contopire a rezultat pedeapsa de 8 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...