Polițiștii vor face controale la sânge în noaptea dintre ani: Peste 900 de agenți din București, în stradă

Polițiștii Capitalei au transmis un mesaj cu ocazia Anului Nou, în care reamintește măsurile care trebuiesc respectate, în contextul pandemiei de coronavirus.

Conform sursei citate, doar astăzi, în Capitală, vor fi prezenți peste 900 de polițiști de ordine publică, rutieră dar și din cadrul altor structuri , sprijiniți de polițiști locali și jandarmi.

Polițiștii ies în stradă în noaptea dintre ani

Efectivele de ordine publică și rutieră vor avea o prezență vizibilă și activă în teren pentru a putea interveni rapid în cazul producerii unor evenimente nedorite și pentru a descuraja comiterea unor fapte ilegale și activitățile care pot favoriza răspândirea virusului SARS-CoV-2.

„Polițiștii bucureșteni vor acorda o atenție deosebită acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate normele de protecție sanitară în Noaptea de Revelion când în mod tradițional se organizau petreceri, cu număr mare de oameni fie în case private sau în diferite localuri, fie în spații deschise”, anunță Poliția Capitalei.

Oamenii legii reamintesc faptul că sunt interzise desfășurarea de petreceri sau organizarea de evenimente private, precum mese festive, în spații închise sau deschise, iar activitatea în baruri, cluburi și discoteci este interzisă.

Este interzisă circulația în acest interval orar

De asemenea, este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-5.00, cu excepția deplasărilor în interes profesional, pentru asistență medicală, precum și pentru alte motive justificate prevăzute de lege.

„Am dori să menționăm că pentru protejarea cetățenilor, polițiștii Capitalei  au participat  la operațiunea națională Foc de Artificii în cadrul căreia s-au efectuat verificări cu privire la respectarea legislației care reglementează regimului materiilor explozive. De la începutul acțiunii până în prezent s-au constituit 35 de dosare penale și au fost confiscate aproximativ 9  tone de articole pirotehnice din toate categoriile de pericol.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București vă urează an nou fericit alături de cei dragi!  La mulți ani !”, este mesajul Poliției Capitalei.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole