Polițistul care a ucis-o pe Raisa a scăpat de orice fel de interdicție

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a scăpat complet de controlul judiciar, ceea ce înseamnă că poate conduce și poate părăsi țara fără nicio problemă, a anunțat avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis.

„Decizie inexplicabilă. Politistul Popescu NU mai are control judiciar. Pe scurt poate să conducă , să plece din țară să facă orice. În 18.03.2022 la umbra “razboiului” Popescu scapa de orice urma de control judiciar dupa ce a accidentat mortal o fata iar pe alta a trimis-o in zeci de zile de ingrijiri medicale”, a transmis avocatul.

Ulterior, acesta a intrat în direct la o emisiune TV unde a explicat situația.

”Și eu am rămas surprins când am văzut această decizie. Da, magistrații au hotărât, pentru că ne aducem aminte că undeva pe 15, luna trecută, Popescu s-a prezentat pentru audieri. Acele audieri vizau în principal prelungirea controlului judiciar. Parchetul a luat decizia de prelungire a controlului judiciar, doar că polițistul a contestat măsura și chiar pe 18 luna trecută se pare că a obținut în mod definitiv o hotărâre prin care acel control judiciar prin care îi era interzis să conducă orice fel de autovehicul, a fost ridicată inclusiv această măsură.

Din punctul meu de vedere acest lucru este inexplicabil în condițiile în care este în cercetare penală, sunt dovedite toate faptele respective și acum vedem această decizie a magistraților”, a declarat Adrian Cuculis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...