Polițistul lovit de mașină a murit la spital. Avea 38 de ani

Publicat: 27 feb. 2024, 12:29, de Filon Stan, în SOCIAL , ? cititori
Polițistul lovit de mașină a murit la spital. Avea 38 de ani
Politistul lovit de masina a murit la spital

Polițistul local din Cisnădie, județul Sibiu, rănit la jumătatea lunii februarie în timp ce dirija traficul într-o zonă cu pericol de inundaţie, a murit în noaptea de luni spre marți, la spital.

Polițistul lovit de mașină a murit la spital! Bărbatul în vârstă de doar 38 de ani din Cisnădie, județul Sibiu, dirija traficul, la jumătatea lunii februarie, într-o zonă cu pericol de inundaţie când a fost acroșat de un autoturism.

Polițistul, lovit de mașină avea 38 de ani

Un cetățean străin a pierdut controlul volanului și l-a lovit din plin pe polițistul local, care a fost transportat de urgență la spital. Medicii s-au chinuit să îl mențină în viață pe tânăr, însă noaptea trecută bărbatul a pierdut lupta, după două săptămâni de spitalizare.

Potrivit medicilor, tânărul a suferit trei stopuri cardiace. Două dintre ele au fost resuscitate, al treilea însă, i-a fost fatal, relatează Turnul Sfatului.

„Din păcate, bărbatul de 38 de ani, adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident produs în data de 13 februarie, în Cisnădie, a decedat în cursul nopții de 26 spre 27 februarie. Pacientul a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor se resuscitare”, transmite Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.