Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo. S-au cunoscut când aveau 9 ani

Leo Messi și soția sa, Antonella Roccuzzo, se cunosc de când aveau 9 ani, ea fiind femeia care l-a susținut necondiționat, toată viața. S-au căsătorit în 2017 și au trei copii împreună, iar povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme.

Messi este nu numai sportiv de excepție, dar și un familist convins și îndrăgostit de aceeași femeie de când era un copil. Puțini știu că Messi a întâlnit-o pe soția sa în copilărie, când aveau nouă ani, iar în adolescență au început o frumoasă poveste de dragoste.

Acum au trei băieți și una dintre cele mai frumoase familii din lumea fotbalului.

Messi a renunțat la visul lui pentru a fi alături de Antonella

Când avea 11 ani, Messi a plecat în Spania, pentru a-și urma visul de a deveni fotbalist, însă, în urma unei tragedii, acesta a revenit în țara natală, în 2004. Prietena Antonellei murise într-un accident de mașină și tânăra avea nevoie de iubitul ei.

Messi nu a stat pe gânduri și a părăsit Spania pentru a fi alături de ea. Acela a fost momentul când s-au îndrăgostit iremediabil.

Leo Messi și Antonella s-au căsătorit în 2017

Messi și Antonella și-au oficializat relația în 2009, iar trei ani mai târziu, s-a născut primul lor copil, Thiago.

În următorii ani, Messi și Antonella și-au extins familia, odată cu nașterea lui Mateo în 2015 și a lui Ciro în 2018. În 2017 s-au căsătorit într-un loc cu o semnificație extrem de specială pentru ei, orășelul lor natal, Rosario.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...