Prahova: Restricţii în furnizarea apei potabile într-o comună, din cauza secetei

Operatorul de apă Hidro Prahova anunţă, sâmbătă, introducerea unor restricţii în furnizarea apei potabile în comuna Scorţeni, pe fondul secetei şi al consumului ridicat.

Conform unei informări postată pe pagina de Facebook a Hidro Prahova, apa va fi furnizată la program, sâmbătă şi duminică, pentru abonaţii din satele Scorţeni şi Mislea, măsura fiind introdusă pentru refacerea stocurilor de apă din rezervorul de înmagazinare, în contextul secetei din ultimele zile şi al consumului extrem de ridicat de apă potabilă care este folosită intensiv pentru activităţi agricole.

Astfel, în perioada indicată, între orele 13,00-16,30 şi 22,00-6,00, apa va fi oprită în satele menţionate.

Societatea Hidro Prahova SA face apel la toţi abonaţii să folosească apa strict în gospodărie şi să renunţe la utilizarea resurselor existente pentru activităţi agricole şi de grădinărit, în scopul evitării unor deficienţe în procesul de distribuţie.

După refacerea stocurilor necesare de apă, reluarea distribuţiei de apă se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii reţelelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dacian Cioloş este cetăţean francez?EXCLUSIV

Aflat dintotdeauna într-un con de umbră, fostul minuscul funcţionăraş agronom ajuns cu sprijinul nemijlocit al “ciumei roşii” comisar european, ba chiar şi premier al...
Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...