Prahova: Scandal la Spitalul de Pediatrie Ploieşti; un agent de pază – agresat de tatăl unui copil

Un scandal a izbucnit, sâmbătă seară, la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, un agent de pază fiind agresat de tatăl unui copil.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, conflictul a izbucnit după ce un tânăr de 25 de ani, care venise cu copilul pentru o urgenţă, şi-a manifestat nemulţumirea că aşteaptă prea mult.

„Seara trecută, în jurul orei 23,00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că la o unitate medicală din municipiu are loc un conflict între un agent de pază şi un bărbat în vârstă de 25 de ani. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din verificări reieşind faptul că între cei doi bărbaţi ar fi izbucnit un conflict spontan cauzat de nemulţumirea bărbatului privind timpul de aşteptare al acestuia, care venise cu copilul în vederea unei consultări de urgenţă”, informează sursa citată.

Ulterior, conflictul dintre cei doi a degenerat, tânărul îmbrâncindu-l pe agentul de pază.

Faţă de bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr.61/1991.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...