Pravda: „Moldova a început să facă presiuni asupra Transnistriei, iar consecințele vor fi grave”

În presa rusă, Pravda titrează: “Moldova a început să facă presiuni asupra Transnistriei, iar consecințele vor fi grave”. Cotidianul afirmă că , Moldova “și-ar fi încălcat neutralitatea declarată în privința conflictului ruso-ucrainean”.

Iată și subtitlurile aceluiași articol din Pravda: “Moldova duce o politică antirusă”, “Moldova sancționează Rusia”, “Transnistria este lipsită de mijloace de trai” și, în sfârșit, “Pierderile Moldovei vor fi semnificative”.

Și tot în Rusia, cotidianul Izvestia, publică un fel de jurnal al zilei cu privire la, cităm, “operațiunea specială din Donbas”. Câteva spicuiri: “Operațiunea vizând protecția Donbasului continuă și a trecut la cea de-a doua etapă” sau: “Casa Albă afirmă că Statele Unite nu intenționează să-și trimită armata în Ucraina”, ori “Volumul exportului de cărbune din Rusia a scăzut cu 9%”.

În sfârșit, o declarație din același ziar a lui Dmitri Medvedev, fostul premier și președinte al Rusiei, devenit acum vicepreședinte al Consiliului de Securitate: “Sancțiunile împotriva Rusiei înseamnă un război economic, dar nimeni nu va reuși să izoleze țara și să-i sugrume economia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...