Predicții ale lui Bill Gates care păreau scandaloase, dar s-au REALIZAT

Bill Gates a scris în 1999 cartea intitulată „Business@Speed of Thought” (Afaceri@Viteza gândului). Volum în care fondatorul Microsoft făcea 15 predicții considerate îndrăznețe, ba chiar scandaloase la acea vreme.

Predicțiile lui Gates s-au dovedit a fi corecte…După cum relata uk.businessinsider.com., iată cele 15 previziuni pe care Gates le-a făcut şi care s-au confirmat.

1. Site-uri de comparare a prețurilor

„Serviciile automate de comparare a prețurilor vor fi dezvoltate, permițând utilizatorilor să vadă prețurile pe mai multe site-uri web, pentru a găsi cel mai ieftin produs”.

2. Dispozitive mobile

„Oamenii vor purta dispozitive mici, care le vor permite să rămână permanent în contact şi să facă afaceri electronic, de oriunde s-ar afla. Vor fi capabili să verifice ştirile, să vadă zborurile pe care le-au rezervat, să obţină informaţii de pe pieţele financiare şi vor putea face aproape orice altceva de pe aceste dispozitive. „

3. Plăți instantanee și finanțare online, o mai bună asistență medicală prin intermediul web-ului

„Oamenii îşi vor plăti facturile, vor avea grijă de finanţele lor şi vor comunica cu medicii lor pe internet”.

4. Asistenții personali și internetul lucrurilor

„Vor fi dezvoltaţi , care vor conecta şi sincroniza toate dispozitivele într-un mod inteligent, indiferent dacă sunt acasă sau în birou, şi le permit schimbul de date. Dispozitivul va verifica emailul şi notificările şi vă va prezenta informaţiile de care aveţi nevoie. Când mergeți la magazin, puteți să-i spuneți ce rețete doriți să pregătiți și va genera o listă de ingrediente pe care trebuie să le ridicați. Va informa toate celelalte dispozitive pe care utilizaţi despre achizițiile și programul dvs., permițându-le să se adapteze automat la ceea ce faceți. „

5. Monitorizarea online la domiciliu

„Intr-un mod obisnuit, feed-urile video ale casei tale vor deveni comune, care te vor informa când cineva te vizitează când nu eşti acasă”.

6. Social media

„Site-urile private pentru prietenii și familia dvs. vor fi comune, permițându-vă să discutați și să planificați evenimente”.

7. Ofertele promoționale automatizate

„Software-ul care știe când ați rezervat o călătorie și va folosi aceste informații pentru a vă sugera activități la destinația locală. Vă sugerează activități, reduceri, oferte și prețuri mai ieftine pentru toate lucrurile care vă interesează”.

8. Site-uri de discuții sportive live

„În timpul vizionării unei competiții sportive la televizor, serviciile vă vor permite să discutați despre ceea ce se întâmplă în direct și să introduceți un concurs în care să votați cine credeți că va câștiga”.

9. Publicitate inteligentă

„Dispozitivele vor avea publicitate inteligentă. Vor cunoaște tendințele dvs. de cumpărare și vor afișa anunțuri adaptate preferințelor dvs.”

10. Legături către site-uri în timpul emisiunilor TV live

„Transmisiunile TV vor include legături către site-uri web relevante și conținut care completează ceea ce vizionați”.

11. Discuții online

„Rezidenții orașelor și țărilor vor putea să aibă discuții pe internet cu privire la problemele care îi afectează, cum ar fi politica locală, planificarea urbană sau siguranța”.

12. Site-uri online bazate pe interese comune

„Comunitățile online nu vor fi influențate de locația dvs., ci mai degrabă de ceea ce vă interesează.”

13. Software pentru managementul proiectelor

„Managerii de proiect care doresc să adune o echipă o vor putea face online. Ei vor putea să prezinte proiectul și să primească recomandări de persoane disponibile, care să corespundă cerințelor”.

14. Recrutare online

„În mod similar, persoanele care caută un loc de muncă vor putea găsi oportunități de angajare online prin a spune ce le interesează, nevoile și competențele pe care le au”.

15. Software pentru comunitatea de afaceri

„Companiile vor putea licita pentru locuri de muncă, fie că doresc un proiect de construcție, o producție cinematografică sau o campanie publicitară, ceea ce va fi eficient atât pentru companiile mari, care doresc să externalizeze munca, cât şi pentru afacerile care caută clienți noi și corporațiile care nu au un furnizor de servicii pentru nevoile lor „.

Ceea ce era de demonstrat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...