Prefectul Bucureștiului, nemulțumit de primarul Nicușor Dan

Publicat: 24 iul. 2021, 11:22, de Cezar Amariei, în Orașul meu
Prefectul Bucureștiului, nemulțumit de primarul Nicușor Dan
nicușor dan

Alin Stoica, prefectul Capitalei, se declară nemulțumit de activitatea edilului Nicușor Dan, în condițiile în care are deja zece luni de mandat, dar și „un pic nemulțumit” de activitatea colegilor săi de la USR – PLUS.

Întrebat cum apreciază activitatea colegilor săi la Primăria Generală București, prefectul și-a arătat nemulțumirea.

„Sunt un pic nemulţumit de rezultate de până acum, pentru că a trecut ceva vreme de când primarul Capitalei este în funcţie, de când avem Consiliul General, am fi putut să facem mult mai multe. Nu mai trec acum prin cauze şi de ce se întâmplă lucrul ăsta, răspunsul direct şi cinstit e da, sunt nemulţumit de cum arată lucrurile acum. Ar trebui să se schimbe dinamica între partidele politice, ar trebui să se aşeze şi să conlucrăm, să avem o direcţie comună şi un plan comun pentru Bucureşti şi ar trebui să avem claritate mai mare pe ce anume vrea primarul general”, a spus Stoica la Digi 24.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea lui Nicuşor Dan, Alin Stoica a răspuns: „Sincer, nu. Aveam şi aşteptări mai mari, şi din punct de vedere al modului în care se fac lucrurile, şi din punct de vedere al vitezei cu care să se întâmple lucrurile. Părerea mea este că lucrurile puteau să arate mult mai bine, dacă conlucrarea între cei trei factori USR-PLUS, PNL şi primarul general era mai bună şi relaţia mai deschisă. Discut destul de direct cu dumnealui şi îi spun ce e bine şi ce e nu. Este deschis să facă lucruri. Doreşte să mergem în aceeaşi direcţie, poate că avem metode diferite”, a afirmat Alin Stoica.