Prefectul George Lazăr a fost ales preşedintele PNL Neamţ cu 76% dintre voturi

Prefectul George Lazăr a fost ales, sâmbătă, preşedintele filialei PNL Neamţ, cu 357 voturi, în timp ce contracandidatul său, deputatul Laurenţiu Leoreanu, a fost votat de 110 delegaţi.

Noul preşedinte al PNL Neamţ, care a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu pentru preşedinţia partidului, a declarat, pentru Agerpres, că preia acest mandat cu „bucurie şi responsabilitate„.

În primul rând, PNL Neamţ ar trebui să se definească, de acum încolo, ca o echipă solidă, o echipă unită, în care şi concurentul de astăzi, Laurenţiu Leoreanu şi echipa domniei sale, să fie în echipa PNL şi să fim cu toţii o forţă. Mergând mai departe, dacă vorbim de reformă, interesul meu este să aducă înspre PNL, ca membri, ca simpatizanţi, în primul rând oameni de afaceri, şi să avem deschidere către tineri„, a declarat George Lazăr.

În funcţiile de prim-vicepreşedinte au fost aleşi senatorul Eugen Ţapu-Nazare şi primarul municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea. La Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Neamţ au fost prezenţi şi prim-ministrul Florin Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban. George Lazăr a declarat în nenumărate rânduri că îl susţine pe Florin Cîţu pentru preşedinţia partidului.

La rândul său, deputatul Laurenţiu Leoreanu – care este şi vicepreşedinte al PNL – şi-a anunţat susţinerea pentru Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...