Premieră în politica românească: tatăl și ginerele care vor iar în Guvern

La alegerile pentru șefia PNL a surprins faptul că, în ultimul moment, un fost ministru apropiat al lui Orban a ales să meargă alături de Cîțu, dar ulterior s-a aflat și motivul.

Fostul ministru de Interne din cabinetul Orban, Marcel Vela, lider al PNL Caraș- Severin, a decis pe ultima sută de metri să nu-l mai susțină la șefia PNL pe Ludovic Orban și se alăture premierului Florin Cîțu.

Decizia acestuia a fost oarecum surprinzătoare ținând cont de faptul că Vela a fost un apropiat al lui Orban. Însă, potrivit informațiilor noastre, Vela l-a ales pe Cîțu pentru un motiv foarte simplu: vrea să revină în Guvern și nu oricum.

Practic, Marcel Vela vrea să revină la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, iar viitorul său ginere, Ionuț Stroe, să-și recapete fotoliul de ministru al Tineretului și Sportului.

Trebuie precizat că Ionuț Stroe (41 de ani), fost ministru al Tineretului și Sportului între noiembrie 2019 și decembrie 2020, este de mai mult timp într-o relație cu Andra Pleșa (32 de ani), nimeni alta decât fiica iubitei lui Marcel Vela, fostul ministru de Interne. 

Așadar, am putea avea parte de o premieră în politica românească: tatăl și ginerele său – miniștrii în guvernul Cîțu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...