Premieră: Se lansează charterul de croaziere pe Nil. Cererile pentru o vacanță în Egipt au crescut de peste 10 ori

Solicitările pentru un sejur într-una dintre stațiunile de la malul Mării Roșii au crescut de la începutul anului de peste 10 ori față de aceeași perioadă din 2019, astfel încât Karpaten Turism lansează, în premieră, un charter dedicat croazierelor pe Nil.

Agenția pune în exclusivitate la dispoziția turiștilor români două nave de croazieră de 5 stele din grupul Steigenberger care vor naviga pe ruta Luxor – Aswan – Luxor. 

„Cei care doreau până acum să viziteze zona încărcată de istorie a Egiptului Antic zburau pâna la Hurghada sau Cairo, iar apoi erau transportați cu autocarele până în Luxor pentru a se îmbarca pe vasul de croazieră. Dată fiind cererea uriașă, vom lansa curse charter în colaborare cu Tarom începând cu 2 aprilie și până la finalul lunii mai, astfel încât turiștii vor ajunge direct în Luxor, de unde vor urca pe una dintre cele două nave de croazieră de lux, Jaz Crown Jewel și Steigenberger Regency. Acestea vor opri în fiecare dimineață într-un alt port, oferind posibilitatea turiștilor să viziteze în excursii de o zi cele mai cunoscute atracții turistice ale Egiptului”, a spus Alexandru Mărginean, Director general al Karpaten Turism.

Mii de turiști români pleacă deja săptămânal spre Egipt, Karpaten Turism fiind singura agenție care operează zboruri charter către toate destinațiile de vacanță din această țară. În acest moment există 8 zboruri din București, 3 din Cluj și câte unul din Iași și Timișoara, iar agenția ia în considerare suplimentarea acestui număr pentru a acoperi solicitările. 

„Costul unui sejur începe de la 449 euro de persoană și include transport cu avionul București – Luxor și retur, transfer de la aeroport la vapor, 7 nopți cazare pe vasul de croazieră cu pensiune completă, taxele de aeroport, precum și un bagaj de cală și unul de mână, de persoană. De asemenea, turiștii pot achiziționa un pachet de excursii opționale sau pot face o extensie de sejur în Hurghada pentru mai multă relaxare la Marea Roșie”, a explicat Alexandru Mărginean.

Interesul românilor pentru vacanța de primăvară sau de Paște în Egipt este amplificat de faptul că Egiptul nu se află pe lista țărilor din zona galbenă, astfel încât în afara testului PCR la plecare, nu este necesară carantina la revenirea din concediu. 

Opțional, este posibilă încheierea unei asigurări storno care permite rambursarea integrală a costului pe sejur în cazul în care călătoria nu mai este posibilă.

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...