Premierul Bulgariei: „Există un risc mai mare în acest moment” (VIDEO)

Premierul bulgar Kiril Petkov a oferit noi detalii vineri în legătură cu decizia Ministerul de Externe de la Sofia de a emite o alertă de călătorie în Republica Moldova în contextul situației tensionate din Transnistria.

„Noi toți împreună susținem Moldova și vom fi parteneri atât în vreme de criză, cât și pe termen lung pentru integrarea în UE. Informația care a fost răspândită de către Ministerul nostru de Externe ca un nivel de risc, și în prezent aceasta se revizuiește, a fost o ridicare a riscului din punct de vedere tehnic pentru o anumită regiune. Sper că în curând această poziție a noastră va fi revizuită. Am vrut să îi înștiințăm pe oamenii din Moldova că există un risc mai mare în acest moment”, a precizat premierul bulgar la conferința comună cu premierul României Nicolae Ciucă.

Așa-zisul Minister de Interne al nerecunoscutei regiuni separatiste Transnistria a anunțat că miercuri dimineață ar fi fost trase mai multe focuri de armă dinspre Ucraina asupra localității Cobasna.

Aseară, mai multe drone au fost văzute pe cer deasupra satului Cobasna, regiunea Rîbnița. Dronele au fost lansate deasupra Transnistriei din Ucraina. În dimineața zilei de 27 aprilie, la ora 8:45, din partea ucraineană s-au tras focuri în direcția localității Cobasna. Nu există victime”, a transmis Ministerul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...