Premierul Cîțu, catalogat drept „nesimțit” de medicul Emanuel Ungureanu. Motivul: intervenția în cazul arșilor de la Petromidia

Premierul României este catalogat drept „nesimțit” după ce s-a laudat pe Facebook „a intervenit” și a rezolvat el cu transferul în străinătate a doi mari arși, după accidentul de la Petromidia. Intervenția îi aparține deputatul USR-PLUS de Buzău, Emanuel Ungureanu.

Cîțu uită sau nu știe faptul că există un ordin de ministru 476/2017 care stabilește care sunt criteriile pentru transferul pacienților mari arși în străinătate. Vanitos și superficial, Câțu vrea să-și arate mușchii în competiția internă pentru șefia PNL folosindu-se cinic de o tragedie. O mare nesimțire.

De ce nu vorbește domnul Câțu cu Nicușor Dan și cu doamna Clotilde Armand să se demoleze mai repede cotețele de la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru a se construi un spital nou acolo pentru copiii care suferă arsuri grave?

Câțu ar trebui să se intereseze ce a făcut Ministerul Sănătății de de la tragedia Colectiv și până azi să rezolve problema marilor arși? Au fost alocați bani la Spitalul Sf Spiridon Iași, la Spitalul de Arși din București, la Timișoara? și exemplele pot continua…de ce statul român nu poate avea grijă de cetățenii lui? Cine din Ministerul Sănătății trebuia să se ocupe de marii arși și nu a făcut-o? Cine răspunde de infecțiile intraspitalicești din spitalele de mari arși din România?”, a scris deputatul pe Facebook.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, duminică, faptul că cei doi pacienți cu arsuri în urma exploziei de la rafinăria Petromidia, din Năvodari, vor fi transferați, cel mai probabil luni, în străinătate. „Mă bucur că în urma intervenției mele, cele două persoane, care în prezent sunt internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate. Cel mai probabil, transferul ar urma să fie făcut mâine (luni – n.r.). De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament”, a spus Cîțu.

Mai multe articole...

2 COMENTARII

  1. Sărăcia, nepăsarea, interesul și șpaga din sistemul spitalicesc te omoară încet și sigur . Acești oameni sunt foarte importanți. Aceștia trebuie sa traiască cu orice preț pentru a cunoaște ce sa întâmplat cu adevarat la Rafinăria Petromidia.
    Domnul Câțu” lupta deschis de aceasta data pentru a afla marele adevăr.

  2. Mars la cotet Ava. domnul catu e la fel de josnic ca toti politicienii! promit lapte si miere, iar cand se vad cu sacii in caruta, nu-i mai intereseaza decat sa se mentina la butoane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole