Premierul Florin Cîţu, la maratonul de vaccinare de la Sala Palatului (VIDEO)

Premierul Cîţu a ajuns, vineri, înainte de ora 18.00, la Sala Palatului. Personalul care se ocupă de acces i-a măsurat temperatura. ”Sunteţi bine” i s-a transmis premierului, după ce i s-a măsurat temperatura.

Şeful Guvernului s-a oprit şi a salutat două persoane care tocmai se vaccinaseră. Premierul a fost întâmpinat apoi de Valeriu Gheorghiţă care, alături de şefa INSP, Adriana Pistol, face parte din personalul care vaccinează.

Într-o scurtă declarație, Cîțu a spus că „începând de azi, în România, caz poate unic în Europa, puteți să vă vaccinați fără programare, vă alegeți centrul și mergeți să vă vaccinați”. Cîțu a remarcat „organizarea exemplară” și a felicitat medicii voluntari care fac vaccinarea.

Am depășit 3.500.000 de persoane vaccinate. Azi suntem la 92.000, după ce joi au fost peste 100.000 de oameni imunizați”, a transmis demnitarul. „Începând de azi, în România, caz poate unic în Europa, te poți vaccina fără programare: vă alegeți centrul, mergeți să vă vaccinați, fără să se mai stea la coadă”, a spus Cîțu. „Cu cât ne vaccinăm mai repede, cu atât revenim mai rapid la viața normală,de dinaintea pandemiei. Veniti să vă vaccinați, e rapid, ușor, nu stați mult”, a fost mesajul premierului.

Doar așa, vom putea face pasul important de la 1 iunie pentru revenirea la normalitate” „Doar așa, prin vaccinare, vom putea face pasul important de la 1 iunie pentru revenirea la normalitate și veți vedea asta în măsurile de relaxare care vor fi anunțate în curând”, a încheiat Cîțu.

Video aici:

https://www.facebook.com/guv.ro/videos/2561338457495327/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...