Premierul i-a felicitat pe canotorii români care au participat la Campionatele Europene U23 de la Hazewinkel

Premierul Nicolae Ciucă i-a felicitat pe canotorii români care au cucerit nouă medalii duminică, la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Hazewinkel, Belgia.

„Felicitări canotorilor români care au strălucit la Campionatele Europene U23 de la Hazewinkel, Belgia. România conduce clasamentul pe naţiuni! Mulţumită performanţelor obţinute prin munca şi perseverenţa sportivilor şi celor care le-au fost alături, tricolorul românesc este din nou onorat în competiţiile internaţionale. Mulţumiri şi recunoştinţă pentru ce aţi realizat! Mult succes mai departe!”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

România a cucerit 9 medalii, 5 de aur şi 4 de argint, duminică, la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Hazewinkel (Belgia), în 11 finale. Ţara noastră a participat cu 12 echipaje şi 38 de sportivi la Europenele din Belgia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...