Premierul îi felicită pe cei care au contribuit la evacuarea celor 15 români din Afganistan

Premierul Florin Cîţu îi felicită, într-o postare pe Facebook, pe cei care au contribuit la evacuarea celor 15 români şi patru bulgari din Afganistan, ce urmează să sosească sâmbătă la Bucureşti.

Românii care au fost evacuaţi din Afganistan se întorc acasă! Este vorba despre 15 cetăţeni români şi patru bulgari care vor ajunge în România astăzi. Felicitări celor care au contribuit la evacuarea lor! Continuăm să ţinem legătura cu restul românilor care se află în acest moment în Afganistan pentru a-i aduce şi pe ei în siguranţă acasă„, a scris Cîţu.

Cetăţenii români evacuaţi din Afganistan vor ajunge în ţară, la ora 13,00, cu o aeronavă a Forţelor Aeriene Române.

Cetăţeni români care au fost evacuaţi din Afganistan ca rezultat al demersurilor Celulei de criză interinstituţionale, convocată în data de 13 august de către ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, sosesc în România astăzi, 21 august, la bordul aeronavei Forţelor Aeriene Române„, se precizează într-o informare de presă transmisă de MAE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Ce discuții poartă un șef din poliție cu interlopii! DGA și...

Șoc în instituția poliției din Buzău, odată cu dezvăluirile făcute publice de Ziarul Puterea privind presupusa implicare a șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)...