Premierul spune că nu a discutat despre remaniere: Evaluarea miniştrilor se face în fiecare zi

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, după ședința coaliției de guvernare, că nu a discutat despre remaniere guvernamentală, dar că va evalua miniștrii după fiecare acțiune, decizie, hotărâre de guvern, ordonanță, explicație publică.

„Nu știu unde s-a discutat despre remaniere. Eu n-am discutat despre remanieri. V-am spus doar că de fiecare dată voi respecta Constituția.

Evaluarea miniștrilor se face în fiecare zi, cu fiecare acțiune a miniștrilor, decizie, HG, Ordonanță, explicație publică, etc”, a afirmat prim-ministrul liberal.

Florin Cîțu a mai spus că execuția bugetului va fi un factor în evaluarea miniștrilor.

„În legea bugetului este un articol care spune foarte clar că execuția bugetară deficitară poate duce la reducerea bugetului ministerului respectiv, care poate însemna o bilă neagră”, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...