Președintele Austriei a intrat în izolare

Președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, nu va putea să participe la nicio întâlnire oficială în următoarele zile din cauză că unul dintre angajații săi, vaccinat cu schemă completă, a fost testat pozitiv pentru infecția cu SARS-CoV-2.

Potrivit Die Presse, Alexander Van der Bellen este vaccinat împotriva COVID-19 și a primit chiar și a treia doză, însă în următoarele zile va fi nevoit să își desfășoare atribuțiile din izolare și nu va participa la nicio întâlnire oficială, a anunțat sâmbătă administrația austriacă. „Voi continua să mă testez în mod regulat și le urez angajaților mei și tuturor celor care suferă de COVID-19 o recuperare rapidă”, a transmis președintele federal al Austriei.

Angajata respectivă a fost testată pozitiv vineri seară, iar Van der Bellen spune că ar fi vorba despre o persoană din cercul său mai apropiat de angajați.

În total, autoritățile austriece au depistat peste 875.000 de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2, arată datele centralizate sâmbătă seară de Worldometer. Austria a înregistrat până în acest moment circa 11.500 de decese COVID-19, în timp ce aproape 796.000 de persoane s-au vindecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...