Președintele CJ Ilfov prezintă stadiul lucrărilor de apă-canal din județ „cu datele pe masă”

Publicat: 21 feb. 2024, 21:36, de Victor Scarlat, în ACTUALITATE
Președintele CJ Ilfov prezintă stadiul lucrărilor de apă-canal din județ „cu datele pe masă”

Președintele Consiliului Județean llfov, Hubert Thuma, anunță o evoluție accelerată a lucrărilor de apă-canal în localitățile Petrăchioaia, Cernica și Glina.

La Petrăchioaia, lucrările sunt finalizate pe majoritatea străzilor și se trece la șantierele din Cernica.

„Lucrăm cu datele pe masă. Pe șantierele deschise în Petrăchioaia, Cernica și Glina, stadiul lucrărilor pe lungimea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare a ajuns la 78 la sută. Echipele au accelerat lucrările. Concret, numai în ultima lună, am avansat cu 5 kilometri”, a postat pe Facebook Hubert Thuma.

Președintele CJ Ilfov spune că, în Petrăchioaia, totul s-a pornit de la zero, în 2022, iar acum lucrările pe majoritatea străzilor sunt finalizate.

„Trecem acum la șantierele din Cernica, unde ritmul lucrărilor este unul accelerat – avem 10 echipe în teren, iar săptămâna viitoare, alte două în plus”, a mai precizat președintele Consiliului Județean llfov, Hubert Thuma.

Lucrările fac parte din contractul R08 – Extindere rețele alimentare cu apă, rețele de canalizare, stații de pompare apă uzată în Petrăchioaia, Cernica și Glina și au ca termen de finalizare luna mai 2025.