Președintele Franței își serbează ziua de naștere în carantină. Cum a evoluat starea sa de sănătate

Preşedintele francez Emmanuel Macron împlinește 43 de ani pe data de 21 decembrie. Macron este testat pozitiv cu coronavirus motiv pentru care își va serba ziua de naștere în carantină.

Președintele Franței se află în carantină la reşedinţa La Lanterne. Emmanuel Macron are în continuare simptome specifice virusului, starea sa de sănătate fiind stabilă.

Purtător de cuvânt al Guvernului, Gabriel Attal, spune că Emmanuel Macron a participat, luni, prin videoconferință, la o ședință de Guvern.

Conform AFP, Macron se află la reşedinţa oficială La Lanterne, la Versailles, de joi seara. Președintele Franței tușește, prezintă o stare de oboseală și  acuză dureri musculare. Şeful statului a promis să ”prezinte zilnic situaţia bolii” sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...