Președintele FRH, Alexandru Dedu, a început să bată iar la ușile PSD

Publicat: 08 oct. 2021, 12:26, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Președintele FRH, Alexandru Dedu, a început să bată iar la ușile PSD
Alexandru Dedu si Cristina Varzaru

Actualul președinte la Federației Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, este disperat să mai obțină un nou mandat și, ca atare, a demarat o campanie furibundă de a-și căuta susținători, în special din zona politică.

Controversatul președinte al FRH a început să bată iar la ușile PSD-ul ca să obțină anul viitor un al treilea mandat în fruntea federației. Și în această săptămână și-a anunțat apropiații, în special pe pupila sa Cristina Vărzaru, că a găsit un susținător în persoana primarului PSD de la Mioveni, Ion Georgescu.

De fapt, primarul de la Mioveni a fost încântat că a inaugurat noua sală de 2.500 de locuri la meciul de handbal feminin România-Insulele Feroe. Ca atare, după meci, edilul Ion Georgescu a dat o petrecere pentru că a ieșit bine acțiunea și, până să-l ia pe Dedu valurile lui nea Bachus și l-a luat rău de tot, l-a asigurat că-l susține pentru un nou mandat.

În schimb, Dedu a avut grijă să îi sugereze primarului de la Mioveni că ar fie bine să achiziționeze echipament de la o anume firmă. Nu trebuie omis faptul că Alexandru Dedu a ajuns președinte al FRH în 2014 cu sprijinul total al PSD, în special al lui Victor Ponta, Sebastian Ghiță și Nicolae Bănicioiu.