Preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, în vizită în România

Preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, va efectua, marţi, o vizită oficială în România, la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, vizita reflectă şi reconfirmă „soliditatea” relaţiei bilaterale, care este „profundă” şi „de lungă durată”.

Cu prilejul consultărilor oficiale de la Palatul Cotroceni, cei doi preşedinţi vor evalua posibilităţile concrete de a dinamiza şi consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale pe toate domeniile de interes comun, cu accent pe dialogul politic, afacerile interne, educaţie, domeniul economic şi comercial.

Agenda de discuţii va mai cuprinde un schimb de opinii cu privire la evoluţiile cu impact regional în Orientul Mijlociu, stadiul şi perspectivele Procesului de Pace (PPOM), situaţia de securitate şi efectele generate de agresiunea ilegală şi neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei, precizează sursa citată.

Tot marţi, preşedintele Iohannis îl va primi la Palatul Cotroceni pe ministrul Afacerilor Externe şi al Apărării din Irlanda, Simon Coveney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...