Preşedintele SUA, Joe Biden, a căzut pe scara avionului prezidenţial (VIDEO)

Preşedintele american Joe Biden a căzut pe scara avionului prezidenţial după ce s-a împiedicat de trei ori, în momentul când urca în Air Force One la baza aeriană Andrews.

Potrivit New York Post, din imaginile care au surprins momentul, se poate vedea cum Joe Biden se împiedică de trei ori când urcă pe scările avionului. A treia oară, Biden cade în ambii genunchi, după care se ridică şi, pentru câteva secunde, îşi scutură praful de pe pantaloni.

În cele din urmă, Biden ajunge în capul scărilor, de unde îi salută apoi scurt pe cei aflaţi jos, pe pistă, după care intră în avionul prezidenţial.

Vântul a fost de vină

Scena s-a petrecut înaintea decolării Air Force One spre Georgia, unde preşedintele american se va întâlni cu reprezentanţi ai comunităţii asiatice, după cele trei incidente armate de la saloanele de masaj din Atlanta.

Casa Albă a precizat că Joe Biden se simte bine după ce s-a împiedicat la îmbarcarea în Air Force One.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre a sugerat, conform Mediafax, că vântul puternic de la baza Andrews de lângă Washington ar putea fi unul dintre motivele pentru care Joe Biden s-a împiedicat pe scări.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole