Prima reacție a lui Mario Mutu, după scandalul de la spital: „M-au băgat mai greu în seamă”

Fiul lui Adrian Mutu, Mario, a reacționat după evenimentele de miercuri noapte. Acesta a ajuns la spital din cauza unor dureri dentare.

Mario Mutu a făcut scandal la camera de gardă a spitalului Sfântul Ioan din Capitală, pentru că a trebuit să stea la rând. Acesta ar fi spus ”stau la coadă cu toți proștii?” și ar fi jignit personalul medical. La câteva zile de la incident, Mario Mutu a vorbit despre cele întâmplate la spital.

Când am coborât din mașină, m-am lovit de portieră, căci i se deschideau ușile în sus. N-am știut, n-am fost atent și m-am lovit la un dinte. Așa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele și s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă.

Erau mulți pacienți care așteptau și care, poate, aveau probleme mai mari decât mine. Eu aveam un dinte, poate unii aveau lucruri mai grave.

Toți pacienții erau ignorați și m-au băgat mai greu în seamă. Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Polițiștii mi-au dat dreptate”, a spus Mario Mutu, citat de Click.

Mario Mutu (19 ani) este fiul lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu. De curând, Mario s-a mutat în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...