Primăria Sectorului 4 a demarat licitația pentru acordul-cadru de proiectare și execuție a unor pasarele pietonale și a unor parcări

Primăria Sectorului 4 a scos la licitație acordul cadru pentru proiectarea și execuția a două pasarele pietonale, o parcare park&ride și mai multe parcări etajate. Valoarea acordului este de 520 milioane lei, conform unui comunicat al instituției.

Inițial, valoarea acordului cadru era de 830 milioane lei, dar erau incluse și două poduri, la care s-a renunțat după recomandarea Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP). Acestea vor fi licitate separat.

„Valoarea estimată totală a acordului-cadru este 520,7 milioane lei fără TVA pentru mai multe obiective de investiții, între care: două pasarele pietonale, una la intersecția bulevardelor Gh. Șincai/Șerban Vodă/ Tineretului/ Cantemir și una la intersecția bulevardelor C-țin Brâncoveanu/Șos. Olteniței, o parcare de tip PARK&RIDE pe Șoseaua Berceni – ce va deservi noua stație de metrou și nu numai, parcări supraetajate – în funcție de ce terenuri vor fi identificate la nivelul Sectorului 4”, se arată într-un răspuns transmis de Primăria Sectorului 4 la solicitarea HotNews.ro.

Acordul-cadru are o durată de 36 de luni, pot participa la licitație maxim 20 de firme, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 23 aprilie 2021. Acordul-cadru vizează proiectarea și execuția obiectivelor mai sus menționate, în funcție de bugetul primăriei.

De asemenea, se precizează că infrastructura va fi modernizată prin aceste lucrări de pasarele pietonale, iar parcarea Park&Ride va duce la fluidizarea traficului.

Din totalul de 520 milioane lei, valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent (pentru partea de execuție) este de 14,2 milioane lei fără TVA, iar valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent (pentru partea de proiectare) este de 283.391 lei fără TVA. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...