Primaria Sibiu dă startul unui concurs de alegerea numelui unui parc. Ce premii sunt puse în joc

Primăria Sibiu organizează concurs pentru alegerea numelui unui parc nou construit, care urmează a fi inaugurat în această primăvară.

“Lucrările la cel mai nou parc al Sibiului, din zona Tilișca, se apropie de finalizare și îl vom deschide publicului în această primăvară. Prin urmare este timpul să ne gândim și la o denumire care să reprezinte al doilea parc ca mărime al orașului. Îi vom invita din nou pe sibieni să participe la acest demers, prin intermediul unui concurs de idei, dotat cu premii. În acest sens, în ședința extraordinară care are loc astăzi, 6 ianuarie, supun aprobării Consiliului Local, regulamentul pentru desfășurarea acestui concurs”, anunță primarul Astrid Cora Fodor.

Ce premii sunt puse în joc?

Locul I: o bicicletă și dreptul de a-și alege un arbore din parc pe care să îl adopte și care să fie identificat printr-o plăcuță cu numele câștigătorului. 

Locul II: un abonament Sibiu Bike City valabil pentru 6 luni.

Locul III: un set de materiale vegetale de plantat acasă, conținând un arbore ornamental sau o plantă de interior (la alegere), un mix de 5 plante perene și o cutie cu gazon.

Nu este pentru prima oară când primăria Sibiu organizează astfel de concursuri. Într-un concurs similar, sibienii au ales numele Gușterland pentru o zonă de recreere ce va fi amenajată în cartierul Gușterița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...