„Primarul chiulește de la ședințele de Consiliu de 2 luni. Primarul care NU E”: Cine divulgă ce face Clotilde Armand

Dan Podaru, consilier local al PNL – sector 1, a postat pe Facebook, o fotografie în care locul primarului, în sala de ședințe, este ocupat de un carton. Acesta a fost decupat după silueta lui Clotilde Armand și conține mesajul: „Primar absent”.

Consilierul local al PNL și-a însoțit postarea și cu un mesaj potrivit căruia, primarul Clotilde Armand nu a mai venit la ședințe de două luni.

Primarul chiulește de la ședințele de Consiliu de 2 luni. Primarul care NU E”, a scris, pe Facebook, consilierul Dan Podaru.

Dan Podaru are periodic luări de poziții împotriva primarului Clotilde Armand. În urmă cu aproximativ o lună, consilierul a comentat un raport al Curții de Conturi care prezenta mai multe nereguli descoperite la Primăria Sectorului 1. În opinia sa, documentul confirma că primarul Clotilde Armand este în afara legii și că „reprezintă un adevărat grup infracțional”.

Aceste decizii ale Curții de Conturi, despre care mă intrebați, demonstrează într-o manieră indubitabilă faptul că toate declarațiile, luările de poziție și acțiunile în instanță pe care le-am realizat în nume personal, sau împreună cu toți ceilalți consilieri locali PNL, erau total fundamentate și că aveam dreptate. Clotilde Armand și echipa sa de la Primăria Sectorului 1 se află, din punctul meu de vedere, în afara legii, reprezintă un adevărat grup infracțional, iar toate instituțiile abilitate ale statului (prefectură, procuratură, poliție etc) trebuie să se implice și să destructureze gașca primarului Clotilde Armand, de la Sectorul 1”, susținea consilierul PNL Dan Podaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...