Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa revine în PNL

Publicat: 11 dec. 2023, 11:50, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa revine în PNL

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa (USR), se întoarce în PNL. Edilul a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL, acolo unde a venit însoțit de Nicolae Ciucă.

Înainte de a fi în USR, Gabriel Pleșa făcea parte din PNL. Însă, în urma unui scandal cu Mircea Hava, acesta a ales să plece la USR. La acel moment, acesta a reușit să câștige alegerile pentru funcția de primar al orașului.

Gabriel Pleșa: ”Nu poate fi vorba de traseism, ci de o alegere înțeleaptă”

”Când ai ocazia să te întorci la rădăcini, la matca în care te-ai format ca om politic, nu poate fi vorba de traseism, ci de o alegere înțeleaptă, cea de a reîntregi și întări o echipă care, trecând peste orgolii și asumându-și erorile din trecut, poate performa mai bine ca oricare alta!

Dincolo de opțiunea personală și de firescul deciziei de astăzi, asta din punct de vedere afectiv și doctrinar, a contat, în proporție covârșitoare, și mesajul venit din partea albaiulienilor.

Alba Iulia este un municipiu de dreapta. Așa a fost și trebuie să fie în continuare, iar o majoritate puternică, consolidată în rândul Partidului Național Liberal, este garanția unui ritm de dezvoltare edilitară mult mai alert. Dovedit, de altfel, la nivelul județului, de către domnul președinte Ion Dumitrel.

Îmi doresc același lucru pentru Alba Iulia, aceeași susținere, implicare și viteză de implementare și pentru toate proiectele de importanță majoră pentru municipiul nostru.”, a transmi Gabriel Pleșa pe pagina sa de Facebook.