Primarul din Corbeanca, reținut după șase ore de audieri. Cuculis: Are calitate de suspesct, nu de inculpat

Primarul din Corbeanca, Anton Valeriu, a fost reținut după șase ore de audieri. Potrivit avocatului acestuia, Adrian Cuculis, edilul are calitate de suspect și nu de inculpat.

Reținerea a avut loc în urma perchezițiilor de joi la sediul primăriei Corbeanca din județul Ilfov, instituție condusă de primarul Anton Valeriu, într-un dosar de corupție vizând restituirea unor terenuri.

Primarul Anton Valeriu este așteptat la DNA pentru o runda de audieri, precizează România Tv.

Totodată, ar fi fost reținut și un nepot al lui Anton, care ar fi complice la felul în care edilul ar fi primit banii. Acesta ar fi fost folosit drept „paravan” pentru încasarea sumelor presupus nelegale de bani.

DNA a descins la sediul primăriei din Corbeanca

Dosarul de care primarul Anton Valeriu este vizat face obiectul unei cercetări într-o cauză penală vizând săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2011-2017.

Perchezițiile au avut loc într-un dosar de corupție vizând restituirea unor terenuri.

„Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în șase locații, situate pe raza județului Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”, a transmis DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Meteo: Ninge de sâmbătă dimineaţa până duminică după-amiaza

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o informare meteo de precipitaţii moderate cantitativ, predominat sub formă de ninsoare, pentru Banat, Crişana, Maramureş şi...