Primarul PNL Vergil Chițac vrea să resusciteze PNȚ-CD-ul la Constanța

Edilul liberal Vergil Chițac vrea să facă o mutarea surprinzătoare în cadrul echipei sale de la Primăria Constanța, ceea ce va da naștere la mulțime de speculații și totodată va ridica și multe semne de întrebarea.

Șefa femeilor țărăniste vrea să fie city managerul Constanței

De mai bine de o lună de zile, municipiul Constanța nu are city manager ca urmare a demisiei cu scandal a Feliciei Ovanesian.

Ca atare, primarul liberal al Constanței, Vergil Chițac, caută un nou city manager, dar zilele trecute a primit o scrisoare de recomandare surpriză în acest sens. Liderul PNȚ-CD Aurelian Pavelescu a trimis o scrisoare de recomandare către edilul Constanței pentru impunerea ca city manager a Cezarei Popescu, președinte al Organizației Naționale de Femei a PNȚ-CD și totodată președinte al Organizației Municipiului Constanța.

Aceasta a ajuns în atenția presei ca urmare a scandalului cu fostul soț, Nicolae Popescu, auditor la Curtea de Conturi, trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție. Cezara Popescu a fost șef al Serviciului de Administrare a Creșelor din cadrul Primăriei Constanța, șapte ani șef Serviciu Dotări urbane, actualmente fiind angajată în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

1 COMENTARIU

  1. O propunere deșteaptă! Cezara Popescu poate scoate la lumină un Oraș emblematic al Dobrogei. Alături de domnul Chitac, doamna Popescu ar aduce plusul de imaginație În știința conducerii unei administrații locale de succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...