Primul ministru francez Elisabeth Borne, dependentă de țigara electronică și nu numai!

Pe lângă țigara electronică, Elisabeth Borne, premierul francez, mai are o plăcere ușor „dulce”, care totuși nu-i afectează silueta, dezvăluită recent de Paris Match.

Nu este un secret pentru nimeni că Elisabeth Borne folosește țigara electronică. Ea a fost văzută chiar în Adunarea Națională, când era ministrul Muncii, iscând o serie de întrebări privitoare la cât de legală este această practică în locuri publice.

Dar acesta nu este singurul păcat al femeii politice în vârstă de 61 de ani. În lungul articol consacrat noului prim ministru, Paris Match arată că Elisabeth Borne este ”dependentă de coca-light”. Ea are o siluetă de sportivă și a ales o băutură light pentru a nu avea probleme din cauza zahărului.

Despre ”șefa” Elisabeth Borne se știe că adesea reușește să-și epuizeze colaboratorii și să nu-i menajeze. Pe culoarele ministerelor unde a deținut portofolii era numită ”Borne out” pentru duritatea față de colaboratori, un joc de cuvinte pentru ”burn out”, sindromul epuizării fizice și psihice.

Dacă este cazul, poate fi dură cu ceilalți. Dar poate fi nemulțumită și pe ea însăși, reușind totuși să depășească o formă dificilă de Covid în 2021.

După decesul tatălui său când avea numai 11 ani, Elisabeth Borne a devenit o imagine perfectă a meritrocrației franceze: a absolvit Politehnica și Școala de Poduri și Drumuri, domenii în care nu întâlnești prea multe femei.

Elisabeth Borne este mama unui fiu, este divorțată și, acum, într-o relație foarte discretă. Ea a anunțat că dedică numirea ca premier tuturor fetelor pe care le-a invitat să se autodepășească și să meargă până la capăt pentru împlinirea viselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole