UPDATE: Maria Mareș, noul președinte ANOFM

În urma aprofundării cercetărilor asupra ANOFM, redacția a descoperit că a avut loc o confuzie de nume. Președintele ANOFM este Maria Mareș, nu Mara Maria Mareș, nefiind nicio legătură între cele două persoane.

Maria Mareș a fost numită la conducerea ANOFM în noiembrie 2020, când l-a înlocuit pe Victor Picu. Maria Mareș a fost anterior director executiv adjunct al Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București.

Știrea inițială:

După ce a ratat intrarea în Camera Deputaților pe lista PNL București, lidera tinerilor liberali, Maria Mara Mareș, a fost recompensată cu un post de top din administrația centrală.

Primul ministrul Vasile Cîțu a numit-o ieri pe Maria Mareș în calitate de membru în Consiliul de Administrație și în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANPFM), pentru un mandat de patru ani.

Mara Maria Mareș, fostă deputată PNL de Brașov în mandatul 2016-2020, a fost botezată „Prințesa cartofilor” pentru că tatăl său este un afacerist de succes în zona Făgăraș ocupându-se de cultivarea cartofilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...