Procurorii DNA au descins la sediul Societății de Gospodărire Urbană, entitate a Primăriei Galați

Procurorii DNA ar fi descins la sediul Societății de Gospodărire Urbană, entitate a Primăriei Galați, pentru a ridica probe legate de pretinse acordări nelegale a locurilor de parcare din oraș.

Vizați de acest control ar fi funcționarii instituției de la compartimentul care eliberează abonamente de parcare sau oferă locuri de parcare rezidenților.

Cercetările efectuate vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în perioada 2018-2022, în legătură cu acordarea presupus nelegală a unor carduri/legitimații/abonamente gratuite de parcare auto.

Potrivit știripesurse.ro, în cursul zilei de 14 decembrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, s-au efectuat percheziții la sediul unei instituții publice situate în municipiul Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...