Profesorul de matematică care i-a cerut elevei sale poze nud a demisionat. Dascălul predă la alte două licee

Profesorul de matematică din Piatra Neamţ care i-a cerut unei eleve poze indecente a demisionat. Acesta predă însă la alte două licee.

Dascălul este anchetat penal pentru hărţuire sexuală. Acesta a demisionat din funcția de profesor de matematică pe care o ocupa la Liceul „Dimitrie Leonida” din Piatra-Neamţ

„Domnul profesor este titular în trei unităţi şcolare şi eu cred că nicio şcoală sau părinţii, elevii, nu vor accepta să aibă în faţă un profesor cu astfel de deviaţii de la conduita standard a unui cadru didactic. Astfel de oameni nu pot să lucreze în învăţământ”, a spus Mihai Obreja, inspector şcolar general al ISJ Neamț.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ a solicitat Consiliului de Administraţie al liceului să declanşeze o anchetă pe baza plângerii formulate de elevă.  

Și directoarea adjunctă a liceului în care învăța eleva a fost demisă pentru că i-a luat apărarea cadrului didactic și a certat-o pe tânără.

Un profesor de liceu din Piatra Neamț care predă matematică i-a cerut unei eleve poze nud cu ea. Adolescenta a reclamat incidentul și a cerut transferul din liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole